Atunci când un agent economic oferă prețuri speciale sau anumite condiții de promovare și vânzare a produselor, acestea ar trebui să le fie accesibile tuturor clienților. Pentru a spori vizibilitatea ofertelor, specialiștii în domeniu recomandă utilizarea de port etichete prețuri.

Să nu uităm că felul în care magazinele reușesc să atragă atenția asupra produselor de interes are însemnătate pentru cumpărător. Astfel, companii cu experiență pe acest segment, precum Retail & Management Solutions s-au remarcat în piață grație sistemelor port etichete prețuri.

Transparente, colorate, din plastic sau PVC suporturile pentru etichete sunt puse în valoare prin intermediul etichetelor PVC și a markerelor lichide cu cretă.

sisteme Port etichete prețuri

Dacă ne gândim la vânzarea cu amănuntul, s-a constatat că accesorii precum șine de prețuri sau reglete de prețuri din plastic sunt des întâlnite în majoritatea magazinelor datorită costurilor scăzute și a modului ușor de utilizare.

Retail & Management Solutions, distribuitor de sisteme port etichete prețuri

Potrivite pentru orice suprafață, categoria de față include:
📌profile universale cu bandă dublă adezivă
📌profile mecanice pentru rafturi comerciale
📌profile pentru rafturi din lemn sau sticlă
📌profile preț cu fixare pe rafturi tip grilaj din sârmă și coșuri din sârmă
📌profile pentru cârlige.

Cât despre beneficiile acestor port etichete prețuri, iată că toți utilizatorii au căzut de acord asupra:
📌rezistenței suportului și a modului ușor de curățare
📌manierei facile de a schimba prețul
📌expunerii elegante a prețului
📌asigurării protecției etichetei
📌excelenței ca și instrument de publicitate.

Deși aria de aplicabilitate cuprinde domenii diverse, sistemele port etichete prețuri vor fi folosite cu precădere în zona de retail și market.

Ca și recomandare, specialiștii sugerează suporturile cu ac înfigere în port etichetă atunci când se dorește expunerea etichetei de preț la mezeluri, brânzeturi, prăjituri sau alte produse similare.

Pe final aș mai adăuga atât: cele mai bune rezultate au nevoie de cele mai bune prețuri. Pentru afaceri de succes alegeți cu inspirație accesorii magazine din paleta diversificată a companiei Retail & Management Solutions.